25.12.2009

Liivimekkoja

Täällä mittari näyttää -23´c, joten tulee sisälläolo päivä. Aloitetaanpa siis nää joululahja postaukset :). 3 liivimekkoo, joskin nro1 ei menny pukinkonttiin....

Mekko nro1

Piti siis tulla alunperin pukin konttiin, mut jäi sit odottamaan neidin kasvua, sillä ei onnistunut ihan nappiin. Yritin liian vaativaa työtä minun taidoilla. Ihan nätti loppuviimein tuli ja kelpaa meille, mut lahjaks en vihtinyt laittaa.

Yläosan trikoo oli liian ohut ja ompelu meni vaikeaks. Joustofroteest taiteilin myös kattinauhan (ei olis kannattanut), Ja en hoksannut laittaa tukilankaa alkaessani napinläpee tekee (jälkeenpäin luin omp.kon. ohjeist että ohueen venyvään kankaaseen suositellaan tukilankaa napinläpeä tehdessä) ja kangas meni sylttyyn ja purkaessa tuli reikä. Korjasin ja päätin sit ommella korjauksen piloon koristenauhal ja seki sit alko vetämään ryppyyn... Olkaimiin tulee vielä nepparit.


Mekko nro2

Tämä onnistu jo paremmin ja pääs lahjakääröön.
Peikko-joustofrotee ja resori lasten-metsolasta, yksivärinen joustofrotee eurokankaasta.
Taskut suunniteltu metsolaa kopsaten, Ylitin itseni onnistuessani taskuissa :).
Taakse ompelin vielä pienen peikon.Mekko nro3

Tämän tein hiukan erinlailla, jätin kanttaukset pois ja tein alavaran yläosaan sekä käänsin helman. Taskutkin kanttasin puuvillaisella kanttinauhalla. Teko oli helpompaa, kuin resorilla kanttaus, vaikka kanttinauha ei joustanut.

Kaikki mekot ovat kokoa 86cm, mutta tätä mekkoa kavensin, sillä lahjansaaja on siron kokoinen.
Yksivärisen kankaan väri on sama kuin ylläolevassa kuvassa, tässä kuvassa vääristyneet värit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...