9.12.2009

Pienenpieniä enkeleitä ja mökö-heijastimia

Joulumessuilla näin ihania kuusenkoristeita, ne oli tehty isoista helmistä, tein omat miniversito, sillä onhan kuusemmekin tuollainen 25cm korkea pöytäversio :D. Ohutta metallilankaa, helmiä ja huopaa, niistä ne syntyi.

Kuulakärkikynä on laitettu kuvaan kokovertailun vuoksi, eli enkeleillä on korkeutta 2cm, kun ei oteta huomioon ripustuslankaa. 5 olen ehtinyt tekemään, lisää teen kun ehdin ja täytyy jotain muutakin väkertää, muttaonhan tässä vielä jokupv aikaa jouluun.Sitten pukinkonttiin, nämä on vähän sellaisia hys hys juttuja.
Joulumessuilla oli paljon huopaheijastimia, joten sellaisia halusin itsekkin tehdä. Jotain omanlaista piti kehitellä, ja syntyi mökö-heijastin. Idea tähän lähti omasta heijastimestani (ostettu aikanaan) ja täältä. Heijastavia osia on suu, ripustuslenkki ja takana pieni pala, ei siis mikään superheijastin, mutta senverta "äkäistä" heijastintarraa, että kyllä näkyy valon osuessa.
Huovat (ei oranssi) ja heijastintarra tiimarista. Sisälle on ommeltu myös levyvanua antamaan hiukan ryhdikkyyttä. Muutama pikkuheijastin tuli ensin kokeiltua, mut kyllä tää mökö vei voiton :) (korkeutta n. 10cm).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...