1.1.2010

Hello kitty kirjastokassi

Menestyksellistä ja Onnellista vuotta 2010!!!

Paljoa ei ole täs ehtinyt ompelemaan, mutta aina sitä jotain :). Kyläillessä mennyt nämä joulunpyhät ja uusvuosikin oltiin muualla ottamas vastaan. Peruspuseroa ja housua olisi tarkoitus seuraavaksi ommella, kun niistä pienonen pula.

Mut sit otsikkoon. Siskon tytölle synttäri lahjaksi hello kitty kassi. Kirjastoautolla käyntiin suunniteltu kassi, johon mahtuu senverta kirjoja että jaksaa pieni lukija vielä kantaakkin kotia.
Hello kitty aplikoitu mm. college tilkuista.. Vuorellinen kassi, sisäpuolella kirjastokortille tasku, jonka saa kiinni (tarranauha). Ja hiukan heijastinta kun nämä päivät valoisuudellaan on vielä niin lyhyitä.

Tässä vielä pari kuvaa jo aiemmin postaamistani nukenvaatteista lahjansaajan nuken päällä :). Oli ollut oikein mieluinen lahja, sillä pukki oli tuonut myös uuden pyörän nukelle, joten monet leikit ovat vielä edessä.Nukke sai myös samasta kuosista vaipan, kuin omalla tytölläni, kyllä kummitytön hymy kasvoi kun näki että nukella ihan "oikea" samanlainen vaippa.

8 kommenttia:

 1. Kirjastokassi näyttää oikein syötävän söpöltä :) Taitaa olla lahjansaajan mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Tuon kassin aplikaatio on kyllä todella taidokkaasti tehty! Heijastin on kyllä tosi kätevä kangaskassissa!!

  VastaaPoista
 3. Hei vain!
  Tulin vastavierailulle ja huomasin, että lähikunnissa asutaan. Kivoja ompelutöitä olet tehnyt. Minäkin hurahdin vasta kesällä lastenvaatteiden ompeluun, syksyllä hankinn uuden koneen ja viikko sitten saumurin. Ihana tehdä käsillä!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin onnistunut kirjastokassi! Varmasti on ollut synttärisankarille mieluinen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia.
  Itse ei päästy synttärijuhliin, mutta viestiä tuli että oli oikeinkin mieluinen lahja :).

  VastaaPoista
 6. Hello Kitty -työsi on aivan ihana!
  Minäkin tulin vastavierailemaan, ja samalla ajattelin vinkata ompeluintoisen kaverini blogista http://handmadebymeiju.blogspot.com/ -siis jos tuo ei ole jo tuttu.. :-)

  VastaaPoista
 7. Myyrä google haulla löysin blogisi. Hienoja aplikointeja oot tehnyt. Nukkejen vaatteet on myös hienoja. Pitäisi itsekkin seuraavaksi tehdä :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...