5.1.2010

Unipussi (ja keittiöön verhot)

Meillä on alettu pyörimään hurjasti yöllä ja peitto on vähänväliä solmussa, rytyssä, hukassa ja muuta ei niin mukavaa. Ja kun tää meidän asuntokin on vanha ja vetoinen oli korkea aika hurauttaa unipussi.

Kankaana tässä on kaverini lahjoittama aamutakki, joskus itselleen ostanut, mut kuulemma kaapin täyttönä ollut, ei siis ollut osannut käyttää. ihanan pehmosta sisäpuolelta harjattua fleeceä.
Etupuolen kuvan aplikoin itse. Takakappaleen kuva oli aamutakissa.
Mallin piirsin itse ja olkapäillä nepparikiinnitys.Totesin kyllä että en enää aplikoi muuta kuin neidin nukkuessa. Iltasest tätä ompelin, ku oli kiire saada valmiiks, että pääsee heti testaukseeen. No neiti päätti sit keskeyttää äitin vähänväliä milloin minkäkin asian kans, joko oltiin "kielletys paikas"tai sit tultiin jalkoihin pyörimään.. Jälkikin on senmukainen, ei niin siisti. Ehkä tikkaan viel jokupv uudestaan päälle siistimmin...
Oli malli hiukan ihmeissään, kun äiti räpsäs kuvan viel nukkumaan mennes, huitsin tehokas salama kyl kameras, huone ku oli ihan hämärä jo :D.*Muoks* Kahden yön jälkeen voin kehua että mahtava pussi :). Istuu hyvin ylhäältä, olematta liian tiukka tai liian löysä ja alaosa on tarpeeksi väljä, pääsee potkimaan ja kääntyileen. Eikä tarviolla sitä peittoa asettelemassa vähänväliä ja tuttikaan ei ole enää hukas peiton seassa :D


--------------------------------------------------------------
Enhän minä jouluverhoja osannu pitää enään (oli niin punaiset ja ei muuhun sisust.sopivat), joten uudet piti saada. No eipä kaapist oikein löytynyt vanhoist sellaisia jotka olisin halunnut ripustaa.
Kontti-kirpputorilta ostin yks päivä tällaisen parittoman tylsän valko-harmaan verhon, valoverhoksi kai tätä kutsutaan... Hintaa vaivaiset 1e. Ja ei muuta kuin "tuunailemaan".

Tällaiset niistä sitten tuli. Pistin verhon puoliks ja piristykseksi piirsin osan kukista kangastusseilla ruskeiksi. Ruskeaa siksi, koska pöytäliina on ruskean sävyinen ja halusin tuuletusikkunaan laittaa tuon kaverilta saaman vallillan kangaspalasen.

Ennen punaisia jouluverhoja oli ikkunoissa värikkäät viidakkoaiheiset verhot,joten nyt halusin jotain hillittyä... Tuon rullaverhon, kun saisi jokupv vaihdettua sälekaihtimeen, ensin pitäs se ehtiä jokupv käydä ostamas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...