22.11.2009

Jouluinen mekko

Tämä mekko on jo jonkunaikaa ollut leikattuna, odottaen ompelua.
Tarkoitus olisi ottaa joulukorttikuvia ja sopivaa mekkoa ei ollut, joten päätin sellaisen tehdä. Ja voipi tätä pitää sitten joulunakin :).

Kuva vääristää taas värejä, ei tää yökuvaaminen keskinkertasella kameralla ole hääppöistä. Mekko on siis luonnossa punaisempi, ei räikyvämmän vaan täyteläisemmän punainen.


Kaavana ottobre 6/08 Cilla-liivimekko.
Kankaana loimu-sametti (viel ois ko. kangasta ruskeena pala).
Sydän nauha on leikattu ihan puuvilakankaasta, silitetty nauhaks ja ommeltu kiinni.
Ja kiinnikkeiksi tosiaan nepparit, en ole nappien ystävä ollenkaan...
Mielestäni tämän mekon ompeleminen oli suht helppo, vaikka malli ei kovin yksinkertaiselta näytäkkään.

Tulihan tuota myös tehtyä muutama kämmi, näin ne yöaikaan tehdyille meinaa lähes aina käydä. Eli ajattelin nepparit kiinittää nepparipihdeillä, tiesin että tasakantaisia neppareita ei voi minun pihdeillä laittaa, "fiksuna" tyttönä taiteilin nepparipihtien ja nepparin väliin muoviliuskan ja ajattelin, että tämäm auttaa.
No eipä auttanut ja kolo tuli neppariin. Neppareiden irrottamisesta minulla on negatiivinen kokemus joten napsautin sit kaikki nepparit kinni pihdeillä ja jokaiseen kolo, nyt näyttää niin kuin kolot kuuluisivatkin neppareihin :D.
Samoin kiinnitin nepparit väärin, eli tarkoitus oli laittaa etukaarrokkeisiin kantaneppari, mut naksautin sit takakaarrokkeeseen, mutta ihan nätti siitä tuli näinkin, toivottavasti päälläkään näyttää hyvält. Laitan kuvia jahka kerkeen neidin päälle sovittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...