1.11.2009

Koneen testailua

Nytpäs on uudella ommpelukoneella ommeltu ja testailtu erinlaisia ompeleita. Kerralla en näitä ole ommellut, vaan aina neidin ehdoilla hetken kerrallaan.
En tuolla mun kameralla saa kovin tarkkoja kuvia otettua, mut jospa näistä jotain sais selvää...

Mustat housut, pitihän niihin vähän saada tyttömäisyyttä, joten toi pitsi lisätty. Näissä vetoketju+neppari kiinnitys. Ovat kokoa 74/80cm.


Ja takaa samaiset housut, ei ole tuos reunassa koloa, vaan aseteltu huonosti kuvausta varten.

Sitten täs kuvassa omatekemää on tuo istuimen päällinen missä neiti istuu ja sitten tuo kukallinen liivi. Löysin nuo housut kirpputorilta (50sent) ja niistä synty idea tehdä liivi, kun tuota kangasta olin aikani pyöritellyt ja miettinyt mitä tekisin. Kätevä bodyn päällä näin ku ei viel kovin kylmät ilmat ole.


T-paita, hassusti salamavalo vaalensi ompeleet, eivät ole noin vaaleat kuin kuvassa näyttää.
Kokeilin myös kankaanpainantaa, ihan kiva kuva tuli vaik vähän nopeeta "hatusta" vedin tuon kuvion ja tein sabluunan.


Tähän hyötykäytin oman h&m toppini, kun pääs raskaudenaikana venähtään itselle käyttökelvottomaksi, mutta kangas vielä hyvässä kunnossa.


Tämäkin t-paita hyötyommeltu vanhast vaatteesta (milloinkahan ehtisin kangaskauppaan :D)T-paitoja ompelin kans kätettäväksi pitkähihaisten bodyjen päällä. Nää meidän lattiat on hiukan viileet, mutta ei niin kylmät että montaa pitkähihaista viel viitsit päällekkäin pukea.

Leikattuna olisi rattaisiin verkkokassin tyylinen lisäkassi kiinnitettäväksi. Seuraavaksi siis sen ompelu.

Kangaskauppaan pitäisi tosiaan ehtiä jossainvälis sekä saada lisää kaavoja, kun kerta on tämä buumi päällä. Tilasin kyllä itselleni ottobre lehden, vielä sitä ei ole näkynyt, jospa se ens viikolla tulisi ja oisi jotain hyviä kaavoja :).

Jäipäs vielä yksi kuva pois, tällaisen trikoopaidan ompelin myös,
mihin valmissabluunalla sit painoin kangasväreillä perhosen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...