5.11.2010

Mekkoja ja hintakysymys Joulumyyjäisiin ompelu aloitettu,
16 liivimekkoa valmistunut.
Ihan perusmallia, yksivärisissä pieni aplikaatio.


 Sittepä teille kysymys.

Perusliivimekko, jossa ideana on joko pieni aplikaatio
tai kuvollinen kangas, joustofrotee tai velour.
Mitä sinä olisit mekosta valmis maksamaan?!
Käsityöihmiset voi olla liikaa miettimättä kustannuksia,
vaan nyt ihan jokainen laittaa että mitä
maksais käsinommellusta mekosta.

Ois niin kiva saada paljon vastauksia :D


Tietysti itsellä vaikuttaa se, että ku osaa itsekkin, 
niin ei kovin herkästi tulis sijoitettua,
mut jos pitää jotain heittää avaukseksi, niin 15-20e.Viikonlopun jatkuu sit kankaiden leikkuu.
Ja jospa sitä jotain ehtis ompelemaankin,
pienempi tarvis ainakin kypärämyssyjä,
nehän ne nopsaa tulee :)

Oikein mukavaa viikonloppua !!!

Huomatkaahan että alemmassa postauksessa

15 kommenttia:

 1. Mä olen myynyt 12-25€/mekko, riippuen siitä mitä kangasta ja millainen malli, eli onko ollut paljon työtä vai vähemmän.. esim. puolivuoritettu liivimekko kokoa 80cm, Marimekon puuvillasta, meni 16eurolla. "merkittömästä" trikoosta ommeltu liivimekko meni muistaakseni tuolla 12eurolla.:) Nuo aplikoinnit tekee siihen vielä oman vaivansa, joten ehkä voisit ottaa niistä pari euroa enemmän?

  VastaaPoista
 2. Kyllä ihan hyvin voi noin 20 € pyytää, kaupassakin kun sen verran maksavat. Tuttalaisetkin, vaikka nykyään teetetään Kiinassa. Käsityöllä kun kuitenkin on arvoa ja tietysti materiaalitkin maksavat.

  VastaaPoista
 3. Jos joku oikein ihana tulis vastaan, niin edes reilu 30€ ei olisi paha summa, mutta tuo 15-20€ taitaa olla just tuollaien perus kohtuuhinta :) 20€ voit mielestäni pyytää ihan hyvin! Tai 18-19€, se vaikuttaa aina ostajan silmään paljon halvemmalta :D

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo 20€ on ihan hyvä lähtökohta. Tosin en pitäis 25€ pahana. Ja niinku Annakin sanoi tossa yllä niin pari euroo hinnassa voi tehdä ihmeitä ostopäätökselle. :-)

  VastaaPoista
 5. Minusta ehkä joku 15-17e kankaasta riippuen. Jos on laadukas kangas niin sitten parikymppiä. Mieluummin kuitenkin kannattaa laittaa hintaa aluksi enemmän, sitten voi vähän tiputtaa jos ei ala kauppa käymään. Ja jos on tosi siisti ja huolellinen työjälki niin voi pyytää enemmänkin.

  VastaaPoista
 6. Max. 10 euroa pyytäisin tuosta harmaameleeratusta. Velourisista enemmän, n. 20 e. Jos kangas on "poissa muodista" ja 90-lukuisen oloinen, pitäisin pienempää hintaa.

  Hienoja ompeluksia sinulla!

  VastaaPoista
 7. Ihania ompeluksia taas!
  Minä olisin puolestaan valmis maksamaan tuosta harmaameleeratusta enemmän, kuin noista velourista...
  20€ on varmaan ihan hyvä lähtökohta.

  VastaaPoista
 8. Tosi vaikean kysymyksen heitit. Itse olen niin pihi, etten raskisi paljoa maksaa. Mutta kyllä käsityöstä minusta pitääkin pyytää sellainen hinta, että niitä on jotakin järkeä tehdä. Ehkä just joku 17-18 euroa ois semmonen, että "näyttää melko edulliselta". Jos jotain monimutkaisempaa applikaatiota johonkin teet, niin sitten kyllä se 20 e ainaki.

  VastaaPoista
 9. Varmaan hinnoittelin eri kokoja vähän erilailla. vauvakoot esim 15e leikki-ikäisten koot 20e ja jos vielä isompia löytyy, niin ne 25e. kangasta kuluu kuitenkin erilailla, kun kaava kasvaa. mutta jos haluat vain yhden hinnan kaikille, niin 20e vois olla ihan sopiva hinta, kun on applikaatiokin. :) toisaalta kannattaa hieman laskea paljonko sinulla on mennyt esim 92cm kokoisen mekon materiaaleihin rahaa ja paljonko työllesi haluat siihen päälle hintaa ottaa. kyllä tuosta mekon ompelusta applikaatiolla kannattaa työn osuus olla ainakin 12-15e.

  VastaaPoista
 10. Tuo hinnan arvioiminen on tosi vaikeata, mutta varmaan siinä 20 euron kieppeillä niin kuin jo moni on sanonutkin. Materiaalikustannukset ovat kuitenkin jonkinmoiset, eikä se työkään itsekseen tekeydy.. Onnea myyjäisiin! :)

  VastaaPoista
 11. Äh, tämä on aina niin vaikea kysymys.
  Olisko joku 15-19e (joka tuntuu halvemmalta kuin 20e)...

  VastaaPoista
 12. Paha kysymys... Jos kaikki on vimpan päälle, saumat ei kierrä, tikkaukset siistit...jne, kangas laadukas ja vielä joku kiva juju, niin kyllä kannattaa ihan kunnon tuntipalkka ottaa. Ite olen tosi tarkka, mutta laadusta voi sit maksaa reilummin.

  VastaaPoista
 13. Yhdestä mekosta 20e ja kahdesta mekosta vuorostaan 35e.

  VastaaPoista
 14. Itse olen myynyt liivimekkoja 12-17€ netissä, mutta joulumyyjäisissä porukka tuntuu olevansa valmis pulittamaan muutaman euron enemmän käsitöistä kuin nettishoppailijat.. eli jotain 15-23€

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...