26.7.2011

Viel ehtii tilata velouria edullisemmin!

Huomasin kestovaippakaupan facebook sivuita uutista,
että minun lemppari velourkaupassa nostetaan hintoja.

"Puuvillan maailmanhinnan noustessa jyrkästi 
on myös puuvillavelolurin hinta noussut.
Kesän ajan myymme vielä vanhalla hinnalla velouria. 
Hinnankorotus tulee voimaan 1.8.2011".

Minä rikoin ostolakkoni ja tilasin muutamaa velouria
(ja sorruin yhteen trikookankaaseen) syksyä ajatellen. 
Tiedoksi teillekkin
Että Tämän viikon ajan 
saa vielä alennettuun hintaan, 
(eli 10,40e/m)!!!!

 

9 kommenttia:

 1. Minäkin huomasin tuon aiemmin tällä viikolla ja piti heti tilata lisää Purli-materiaalia ja myös vähän uusia sävyjä tuleviin aplikaatioihin ;)

  VastaaPoista
 2. Mrr, harmittaa vain ne niiden korkeat postikulut!! Taidan jatkossakin tilata velourit jofolta, kun paljousalennuksen kanssa ne saa periaatteessa tuohon hintaan mutta ilman postikuluja. Toimitusaika tietysti on vähän pitempi.. =)

  VastaaPoista
 3. Itekin huomasin tuon. Mutta juuri noiden isojen postikulujen takia jäi tilaamatta.

  VastaaPoista
 4. No jopas on korkeat postikulut! Itse tilasin vasta velouria kangastukusta, jossa 12,90 metri ja yli 60 euron tilaukset postikuluitta. Oli tosi laadukkaan oloista pehmeää velouria, taitais mennä hinnassa aika samoihin noiden postikulujen takia...

  VastaaPoista
 5. Minun onnekseni useampi siskoni asuu jyväskylässä, heidät olen monesti laittanut tuomaan tai käynyt samalla kyläillessä ollessa, joten ei ole noit postikuluja tarvinnut pahemmin miettiä. ja kerran ollaan kavereiden kans yhdes tilattu, joten jäi postikulut pieneksi.
  Kangastukussa on se huonopuoli että minimi tilaus on se 1m ja se on sellanen pala josta jää yleensä aina hukkapalaa :(
  Mut laitan palautetta (tottakai jokain itsekkin voi laittaa) noista postikuluista, onhan ne huimat moneen muuhun verrattuna.

  VastaaPoista
 6. Mullakin jää postareitten takia tilaamatta.. :( Monesta muustakin paikkaa. Yleensä jos on joku raja, et saa ilman pk, niin kylläpä tulee sen rajan yli kitkuteltua. Iso raha maksaa postareita jo se liki 10e monessakin paikkaa :/

  VastaaPoista
 7. Multa jäänyt myös tilaamatta tuolta postikulujen takia. Siellä on vaan joku 1-2 väriä mitä voisin tarvita eikä niistä kannata niin kauheita kuluja maksella. Palautettakin on laitettu asiasta.

  VastaaPoista
 8. Mä en liion tilaa koskaa tuolta mitään postikulut on päätä huimaavia. Että Tilaan monesti muualta juuri noiden isojen postikulujen takia.

  VastaaPoista
 9. Luvan kanssa hiukan kauppiaan näkökulmaa postareiden suuruudesta:

  "Lienee vähän epäselvää ihmisille se, että meillä on henkilökuntaa jolle maksetaan palkkaa siitä, että asiakkaille leikataan juuri sopivan kokoinen pala kangasta (ja velourin kyseessä ollessa vielä
  alennuksella eli kate on pieni) sekä esim. neppareita.
  Jos on iso nepparitilaus, saattaa mennä hyvinkin 2h tilauksen keräämiseen. Siitä voi itse laskea paljonko jää tilauksesta katetta. Ja koska itse joudun maksamaan postikulut, en voi niitä antaa ilmaiseksi.
  Lisäksi kustannuksia tuo vuokrat, vedet, sähköt, palkat, pakkausmateriaalit jne."

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...