10.1.2010

Katso myyrä..

... mikä tuolla lentää?!...


Lainattiin kirjastosta myyrä-kirja ja heti piti alkaa visisoimaan myyrää vaatteeseen.
Minä kun en omista printteriä/kopiokonetta niin täytyi vapaalla kädellä piirtää ja isontaa kirjan myyrästä, muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen sain siitä myyrän näköisen ja ei kun tekeen aplikaatiota :).


Kankaana fleece aamutakista jäänyt helma, josta tein unipussin aiemmin. Hyötykäytin helmaan aamutakin alakäänteet. Päätin ommella ensin takin valmiiksi ennen aplikointia, sillä muutin itse paida kaavasta tämän, ja halusin nähdä tuleeko hyvä ennen kuin aplikoin. Halusin kapean mallin, että istuu hyvin toppapuvun alle, sentin sais olla leveempi viel, mut sopi kuitenkin.

Hyvän mallinen tuli. Tein valmiiksi nappeja vaille ja aloin myyrän tekoon. Siinä sattuikin sit kämmi ja onnistuin polttamaan myyrän oik puolelle raudalla ruman jäljen. :(. Sen sai korjattua kun tein tuon puun, mutta nyt sit napinlävet oli vääräl puolel.. Tein sit ratkaisuksi tuollaiset "piilonapit", eli kiinnitys tulee sisäpuolelle. Ihan hyvin sai puettua silti päälle ja päälläkin ihan nätin näköinen.
Peruspaita ottobre outo otus paitakaavalla. Hiukan reilu viel neidille, kun tein 80cm, mut hyvä malli. Tällaisia teen enemmänkin. Kaavaa muutin niin että oikealle olalle vain yksi neppari, ohjeessa oli molemille olkapäille kaksi nepparia.


Kankaana kirppikseltä ostettu xl-koon t-paita (15 sent), josta sai kivasti hyötykäytettyä helmakäänteen taas puseroon. Kaula-aukon resori ommeltu laiskan miehen tyylii, eli toinen reuna huoliteltu saumurilla ja tikattu normi neulalla.

Muoks*
2000 kävijää mennyt rikki ja uusia lukijoitakin tullut, tervetuloa!
Kommenttejakin on alkanut tulemaan, kävijälaskuri ja kommentit
antaa niin paljon innostusta blogata lisää, kiitoksia teille lukijat/vierailijat!
Arvonta tulossa heti kun saan arvontapalkinnot ommeltua!

6 kommenttia:

 1. Hieno myyrä! Ja mallillakin on söpö ilme! :D

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis kuva! Puu sopii tuohon kivasti :) Kivat värit, sopii hyvin yhteen. Meilläkin on ollut noita Myyräkirjoja lainassa, kun on niin ihania..

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla kivoja juttuja täällä, miksen ole löytänyt aiemmin.. Varsinkin tuo pingviini tuolla aiemmin oli aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille :).
  Annika, lokakuun lopusta vasta aloin pitämään blogia, marraskuussa aktivoiduin sit postaileen useamminkin, joten ei tämä kauaa vielä ole ollut, mukava kun "eksyit" :), tervetuloa toistekkin!

  VastaaPoista
 5. Ihan varmasti tulen! Uusi harrastus tämä on itsellekin, marraskuulla sain omani auki. Tervetuloa kurkistamaan!

  VastaaPoista
 6. ekaa kertaa täällä, ihania juttuja sinulla ♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, tervetuloa toistekkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...